Így leszel igazán férfias

Barber

A férfiasságnak több fokmérője van, de most nézzük csak a külső megjelenést! Mitől férfias egy férfi, ha ránézünk!?
Nos ez igencsak relatív dolog, de van pár alap dolog, ami befolyásolhatja ezt a fajta megítélést.

Kezdjük azzal ami viszonylag könnyen befolyásolható: az öltözködés. A férfias férfi stílusos. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak irtó drága prémium ruhákat hordhat. Inkább jelenti azt, hogy divatos, és jó érzékkel összeválogatott ruhadarabokat hord.

A ruha után fontos a lábbeli is. Ezt is megnézik az emberek. Legyen a ruhához illő, és menő. Itt sem kell a menő márkára koncentrálni. Csak a stílus legyen megfelelő.

A következő dolog a haj és a borosta, illetve arszőrzet. Menő frizuár könnyen vágathatunk. Csak egy menő barber kell hozzá, aki ismeri a trendeket, és a stílusunknak megfelelő frizurát tud nekünk készíteni. Sőt, még a borostánk formázást is rábízhatjuk, hiszen a barber ennek is mestere.

Ezek után pedig jó ha szó esik a testről is. Ebben viszont elég szubjektívek lehetnek a vélemények, hiszen van olyan nő, akinek a mackós test a vonzó, viszont általános ideálként elmondható, hogy az átlagosnál kicsit sportosabb testalkat sosem lehet rossz választás - ha ezt egyáltalán választani lehet :)

Megosztás